Zaterdag 4 maart 2017 hield S.C. Veendam voor de 18e maal haar jaarlijkse toernooi, waar tevens punten te behalen zijn voor het NOSBO rapid toernooi.

Op hun site blikken ze terug: “Het jaarlijks ScVeendam Rapid toernooi was weer een succes met 40 deelnemers.
In 6 ronden werd ook gestreden voor de titel NOSBO kampioen Rapid; deze werd veroverd door Fons van Hamond.”

Van der Linde deed met acht spelers mee. Zoek uw clubgenoten op het fotoverslag van S.C.Veendam. De uitslagen per groep en de volledige uitslag zijn op de site van Veendam te bekijken. Hieronder volgen nog een aantal foto´s die we zelf hebben gemaakt met de mobiele telefoon:

Jan Oord.

Eemsmondtoernooi maart 2017

Ardin Bosboom (links) tegen clubgenoot Christiaan Timmer.

Hemmo Hulzebos.

Eemsmondtoernooi maart 2017

Ardin Bosboom. Rechts achter de tegenstander van Ardin ontwaren we Raymon Oord.

Sander Kletter.

Met zo’n opkomst moesten we natuurlijk een aantal prijzen in de wacht slepen:

Er waren vier ratinggroepen. Jan Oord werd derde in de vierde ratinggroep, ondergetekende werd derde. Ardin Bosboom (met een TPR van 2000!) behaalde vijf uit zes punten en ging met derde prijs naar huis. Gefeliciteerd!